Däckhotell Gnarp

Välkommen till Cars & Wheels

cars & Wheels

Letar du efter ett däckhotell i närheten av Gnarp är du välkommen till Cars & Wheels. Vi erbjuder förvaring av dina däck. Vi erbjuder även däckförsäljning och hjulinställning och reparation av däck. Vi har alla lång erfarenhet ifrån branschen och har varit involverade i det allra mesta som har med däck att göra, till oss är du varmt välkommen!

Oavsett vad du har för bilmodell får du kvalitativ hjälp av oss, vare sig det handlar om dina däck, bilreparation, bilservice eller att få tag i en reservdel. Med vår breda kunskap levererar vi våra tjänster med hög kvalité och omsorg, och det vi värdesätter högst är god service. Efter att du anlitat oss kan du färdas säkert på vägarna! Läs mer om vad vi erbjuder under tjänster. 

Däckhotell

Vi är ett däckhotell i närheten av Gnarp som erbjuder bra tjänster när det kommer till däck. Med vår service slipper du ha otympliga däck som förvaras på hemmaplan och vi säljer även däck

Nöjda kunder

Varje kund som vänder sig till oss skall bli hundra procent nöjd både med de åtgärder vi utför men även med vår kundservice. Vi slarvar aldrig med något jobb och vi använder bara reservdelar med hög kvalité.

Små & stora uppdrag

Alla är välkomna till oss oavsett om det är ett litet fel som går snabbt att åtgärda, eller om det är ett mer omfattande som tar längre tid. Varje enskild kund är lika viktig och får hjälp utifrån de behov som finns.

Vill ni veta mer?