Bilverkstad Matfors

Välkommen till Cars & Wheels

cars & Wheels

Letar du efter en bilverkstad i närheten av Matfors är du välkommen till Cars & Wheels. Vi utför service och reparationer på alla bilmärken och släpvagnar. När du lämnar din bil till oss kan du känna dig helt trygg. Vi har alla lång erfarenhet ifrån branschen och har varit involverade i det allra mesta som har med service och reparationer av bilar att göra. 

Oavsett vad du har för bilmodell får du kvalitativ hjälp av oss, vare sig det handlar om en reparation, bilservice eller att få tag i en reservdel. Med vår breda kunskap levererar vi våra tjänster med hög kvalité och omsorg, och det vi värdesätter högst är god service. Efter att du anlitat oss kan du färdas säkert på vägarna!  Läs mer om vad vi erbjuder under tjänster. 

Bilverkstad

Vi är en fullgod bilverkstad i närheten av Matfors som tar oss an alla bilmodeller och även släpvagnar. Med våra tjänster får du en säker och funktionsduglig bil, och vi är ett prisvänligt företag.

Nöjda kunder

Varje kund som vänder sig till oss skall bli hundra procent nöjd både med de åtgärder vi utför men även med vår kundservice. Vi slarvar aldrig med något jobb och vi använder bara reservdelar med hög kvalité.

Små & stora uppdrag

Alla är välkomna till oss oavsett om det är ett litet fel som går snabbt att åtgärda, eller om det är ett mer omfattande som tar längre tid. Varje enskild kund är lika viktig och får hjälp utifrån de behov som finns.

Vill ni veta mer?